Natural Dental / Rögzített fogpótlások / Vállas előkészítésű fémkerámia korona

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

 VÁLLAS ELŐKÉSZÍTÉSŰ FÉMKERÁMIA KORONA


Amennyiben a fog koronája valamilyen oknál fogva oly mértékben hiányos, hogy azt már megfelelő módon fogtöméssel helyreállítani nem lehet, vagy meg akarjuk védeni a fogat az esetleges sérülésekkel járó túlterhelésektől,
(pl. gyökérkezelés utáni törékennyé válnak a fogak), vagy egyéb okból válik megoldássá a fog teljes mértékű borítása, akkor a fogat koronával láthatjuk el.

Fémkerámia korona vállas előkészítéssel biztosítani tudja a fog és a korona közötti folytonosságot, öntisztulást, illetve a tisztíthatóságot, ezáltal az ínyt és a fogágyat épen, egészségesen megőrzi. A vállas fémkerámia (porcelán korona) előkészítés megnöveli a pótlás élettartamát, esztétikus és nem károsítja az ínyt, fogágyat.

A rendelőben a fog megfelelő előkészítése után, a lecsiszolt fogcsonkról lenyomat készül, melyre a fogtechnikusaink mikroszkopikus pontossággal elkészíti a pontos, jól záródó, alakra, színre és funkcióra nézve megfelelő fogkoronát vagy hidat.

Ha egy szájban több korona készül fontos, hogy ezek mindig azonos fémvázra készüljenek.

A természethű fogak leképezése fémkerámia pótlások esetében a porcelán individuális formai és színbeli kialakításával érhető el.

Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: Fogászat Budapest
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter