Natural Dental / Szájsebészet

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

 SZÁJSEBÉSZET

Szájsebészeti, fogászati klinika Budapesten


A Natural Dental fogászati klinikái Budapesten, a város központi részén találhatóak, így bárhonnan könnyen megközelíthető. Ezáltal, bármilyen hirtelen felmerülő, súlyos és fájdalmas probléma esetén is a lehető legrövidebb időn belül tudunk pácienseink segítségére lenni szájsebészeti klinikánkon.

A Natural Dental fogászati klinikái Budapest két pontján várja pacienseit, szakembereink legfőbb célja: a fogmegtartás. Előfordulnak azonban olyan esetek, amikor a foghúzás elkerülhetetlen, mint például: oly mértékű fogszuvasodás vagy súlyos fogágybetegség esetén, amikor a fog már gyökérkezeléssel, töméssel vagy más módszerekkel (inlay, onlay, korona stb.) nem állítható helyre. Fogeltávolításra sor kerülhet még fogszabályozási célokból is, mely ugyanúgy szolgáltatásainkat gyarapítja szájsebészeti klinikáinkon Budapesten .

Tevékenységünk a szájsebészet minden területét lefedi. Az ide tartozó beavatkozások közé sorolható például a komplikált foghúzás, bölcsességfog eltávolítás, foggyökér eltávolítás, arcüreg emelés, ciszta eltávolítása, gyökércsúcs rezekció (cystectomia), melyek immáron Budapesten mindkét fogászati klinikánkon (Pesten, a 9. kerületben, illetve Budán a 11.kerületben) igénybe vehetőek. De ezek mellett, olyan páciensek is felkeresik a Natural Dental kiváló szakemberekkel együttműködő szájsebészeti klinika szolgáltatását, akik panaszai között szerepel az arcüreg zárás vagy bármilyen egyéb szájüregi rendellenességek, melyek korrekciói lehetnek például csontpótló műtétek, implantátumok beültetése, vagy más sebészi beavatkozások.

Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: Szájsebészet Budapest
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter