Natural Dental / Implantológia / Implantációs rendszerek

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

  

IMPLANTÁCIÓS RENDSZEREK

Alpha-Bio implantációs rendszer


Az Alpha Bio Tec több mint 20 éve van jelen az implantológiai piacon. Ezen idő alatt innovatív termékek sorát hozta forgalomba. 2008-ban a vállalatot megvásárolta a Nobel Biocare, a világ vezető fogászati implantátum gyártója.

Az Alpha Bio Tec mindenre kiterjedő minőségbiztosítási rendszert vezetett be, amely megfelel az ISO 13485:2003, az ISO 9001:2000 előírásainak, a Kanadai Orvosi Termékek Megfelelőségi Értékelési Rendszerének, a 93/42/EGK tanácsi irányelvben foglaltaknak. A termékek CE jellel vannak ellátva és forgalmazhatóak az Amerikai Egyesült Államokban is.

Az Alpha Bio Tec implantátumok természetesen épülnek be a csontba, rövid gyógyulási idővel rendelkeznek, behelyezésük gyors és komplikáció mentes és hosszú távon biztosított tartósságuk.

Az Alpha Bio Tec termékei közül kiemelkedik az SPI spirál implantátum. Ez a forradalmian új, szabadalommal védett fogászati implantátum olyan tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az orvosok által támasztott változó igényeknek.
Világszerte emberek milliói élvezik az Alpha-Bio implantátumok előnyeit. Ez az egyszerű beavatkozás átalakíthatja mind megjelenését, mind önbizalmát.

Az implantátum beültetése után az ideiglenes foggal normálisan ehet és viselkedhet. Az implantátumnak szüksége lehet néhány hónapra az állcsontba való teljes integrálódáshoz. A végleges korona felhelyezése után az új fog úgy néz ki és úgy működik, mint egy természetes fog. A fogimplantátum egyik legfőbb előnye, hogy a többi fogpótlási módszernél nagyságrendekkel stabilabb megoldást nyújt.

A szokásos szájápolási módszerekkel továbbra is tisztán kell tartani a fogat és a fogínyt.
 

  

SGS implantációs rendszer:


Több százezer ember használja a világszerte az S.G.S Switzerland implantátumait, amit az Egyesült Államokban az FDA, Európában a CE hagyott jóvá. Ezen termékek mindegyike megfelel a legszigorúbb nemzetközi előírásoknak. Az S.G.S Switzerland implantátumok minden helyzetre megoldást nyújtanak.

Írjon nekünk!

 © 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter