Natural Dental / Fogfehérítés

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

  

FOGFEHÉRÍTÉS

Rendelőnkben többféle fogfehérítő rendszer vehető igénybe, melyek technikai háttere, menete, valamint hatásfoka is különböző, valamint a  különböző fogfehérítések árai is eltérnek egymástól. Rendelőinkben elérhető a lámpás Zoom! és Opalescence fogfehérítés (rendelői fogfehérítés) is, valamint az otthoni sínes fogfehérítő rendszer (Ecxlusive Zoom technológia) . A Magyarországon elérhető legjobb, prémium minőségű anyagokat használunk, hogy pácienseink számára a legkényelmesebb és legbiztonságosabb kezelést nyújtsuk.

A sínes fogfehérítő rendszert azoknak ajánljuk, akik elég nagy önuralommal rendelkeznek ahhoz, hogy a fehérítés ideje alatt kerüljék a színes ételek és italok fogyasztását és a dohányzást, valamint napirendjüket is úgy tudják alakítani, hogy a fehérítésre minden egyes nap /vagy akár éjszaka/ jusson  idejük. Egy rövid összehasonlítás: amíg a ZOOM! lámpás rendszer akár 8 árnyalatot képes világosítani 1,5-2 óra alatt. Ezzel szemben a sínes, otthon használható, professzionális fehérítő anyagokkal (Exclusive Zoom Day White és Nite White ) hasonló eredményt 1-1,5 hét alatt lehet elérni. A különböző fogfehérítések árai is hasonló arányban változnak, melyről az Áraink menüpont alatt tájékozódhat!  Arról mindenképpen az orvos szakvéleményének figyelembevételével kell dönteni, hogy a lámpás vagy sínes fogfehérítő rendszer ideálisabb-e a páciensnek. A sínes rendszerek használata főként a fenntartó kezeléseknél ajánlott.

Fogorvosa először megvizsgálja a fogakat és a fogínyt. Szükség lehet egyes régi tömések, illetve szuvasodások ellátására. A porcelán koronák, illetve tömések színe a fogfehérítés során nem változik, így végleges tömés, vagy fogpótlás csak a fogfehérítési eljárás végeztével készíthető, mikor az új, ideális fogszín már kialakult.

A fehérítés folyamata során a fogak érzékenysége fordulhat elő. Az érzékenység természetes velejárója a fogfehérítésnek ettõl nem kell megijedni. A kezelés abbahagyása után megszûnik.
A fogfehérítés tartóssága erõsen függ az életviteltõl, a sok dohányzás, kávé, tea, kóla fogyasztás mind lerövidíti a visszaszínezõdési idõt. Megfelelõ életvitel mellett több mint egy évig tart a visszaszínezõdés.
Az általunk alkalmazott fogfehérítési eljárás biztonságos, kipróbált módszer; melyet klinikai tesztek és tanulmányok sora bizonyít. Az eljárás során alkalmazott berendezés speciális szûrõrendszerrel van ellátva, és ezért nem bocsát ki káros ultraibolya vagy infravörös fénysugarakat.
Sokan azt hiszik, hogy fogfehérítéskor a fogzománc felszínébõl marnak le egy vékony részt. EZ NEM IGAZ! A fogfehérítés során a fehérítõ anyag kioldja a fogzománcból a szennyezõdéseket, de annak vastagságát nem befolyásolja.

Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: Fogfehérítés Budapest
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter