AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

 Natural Dental Pest

Fogászat 9. kerület: Fogászati klinikánk 2010.májusában nyitott Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a 9. kerület, Haller utca 23-25 szám alatt.
Modern zöldövezeti környezetben, kitűnő infrastruktúrával, villamos-, busz- és metrómegálló közvetlen közelében.
Könnyen megközelíthető a város bármely részéről.


Natural Dental Buda

Fogászat 11. kerület: Fogászatunk 2015.év janurájában egy új rendelővel bővült Újbudán! Ez a szervezeti átalakítás ugyanolyan magas színvonalú betegellátást tesz elérhetővé Budán, betegeink részére. Budai rendelőnkben továbbra is a csúcsminőséget fogjuk képviselni.
 
 


Kedves Pácienseink, Tisztelt leendő Betegeink!


Budai fogászati klinikánk még magasabb színvonali betegellátást tesz lehetővé 9. kerületi fogászatunk megléte mellett, és még elérhetőbbé teszi csúcsminőségű szolgáltatásainkat betegeink részére.

Az utóbbi időben elégedett ügyfeleink ajánlásainak köszönhetően pácienseink száma jelentősen megemelkedett, így az időpontok előjegyzése hosszabbodott fogászatunkon,  a 9. kerületben. Ezt az igen pozitív problémát sikerült megoldanunk úgy, hogy Natural Dental Buda néven megnyitottuk 2015. januárjában a legújabb fogászatunkat 11. kerület szívében, Buda egyik frekventált helyszínén, a Gellért és Móricz körtértől 5 perc sétára. Modern, minden igényt kielégítő új 3 székes rendelővel gyarapodott fogászatunk, Újbuda lakosainak örömére. Orvosi állományunk kitűnő szakemberekkel bővült, így szolgáltatásaink köre is szélesedett és bizonyos időközönként fogászati akciókkal lepjük meg pácienseinket.

A teljesség igénye nélkül a fogszabályozás, arc és nyaksebészet, lézeres kezelések, éber szedálás, kisebb plasztikai beavatkozások is bővítik a szolgáltatások körét a már jól ismert fogászatunkon 9. és a 11. kerületben is. Kedves Betegeink, Köszönjük a belénk vetett bizalmukat, és a nagy érdeklődésükre adott válaszunk reméljük, elnyeri tetszésüket. Ezentúl Budapest két pontján várjuk Önöket a Natural Dental Pest és Natural Dental Buda nevű rendelőinkben.

Fogászati kezelésen, fogpótláson vagy esetleg implantáción gondolkodik, de nem tudja, kihez forduljon bizalommal? Miért minket válasszon? Azért,

...mert csapatunkban olyan kiváló fogorvos és fogtechnikus szakemberek dolgoznak (mindkét rendelőnkben 9. és 11. kerületben), akik kivétel nélkül hivatásuknak tekintik szakmájukat.

...mert gyönyörű környezet és magas színvonalú műszerpark fogadja, kedves, empatikus emberek és fogászat akciók várják rendelőinkben.

...mert teljes körű fogászati ellátást biztosítunk, beleértve a fogszabályozást és a gyerekfogászati ellátást is, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy beavatkozásaink jó áron a lehető leginkább fájdalom-mentesek legyenek!

...mert célunk, hogy a fogászat területén elérhetővé és megfizethetővé tegyük Önök számára a csúcsminőséget, ezért számos akciós fogászati szolgáltatással igyekszünk kedveskedni Önöknek.  Pótlásra van szüksége? Ismerje meg egy praxislabor óriási előnyét, ahol a fogorvos és fogtechnikus kéz a kézben dolgozik, hogy mosolya tökéletes legyen! (Praxislabor: fogászat és fogtechnika egy helyen)

Implantáltatni szeretne, rengeteg kecsegtető ajánlattal bombázzák a reklámokon keresztül, mégis bizalmatlan?

A mi bizonyítékunk az a több ezer elégedett magyar és külföldi páciens, akik az általunk készített pótlásokat viseli, és reméljük, hogy elégedettek lesznek a 11. kerületi fogászatunk szolgáltatásaival is. Tudta, hogy számtalan implantátum típus létezik a világon, és nagyon nem mindegy, hogy melyiket alkalmazzák az Ön esetében?
Az általunk használt Alpha-Bio, Ankylos, SGS és Straumann  implantátum rendszerek az összes indikációs területre kínálnak lehetőségeket, melyeket már  fogászatunkon Újbudán is igényelhetnek pácienseink. Fogtechnikai és fogászati tapasztalataink alapján, amelyet számtalan implantátum rendszer használatával szereztünk, az alkalmazott típusok előnyeit és hátrányait egyaránt ismerve szakembereinkkel választottuk azokat a rendszereket, amelyeket mi a legjobbnak tartunk.

Figyelembe vettük azt a nem elhanyagolható szempontot is, hogy a beavatkozást megfizethetővé tegyük az Önök számára! Abban az esetben, ha a már meglévő implantátumaira szeretne új konstrukciót készíttetni, bármilyen típusú legyen is, azt el tudjuk készíteni Önnek!

...mert nagyon fontosnak tartjuk az Önök teljes körű tájékoztatását azokról a beavatkozásokról, amit a szakembereink végeznek. Olyan - a páciensek számára kifejlesztett - számítógépes programot alkalmazunk, amely a világon, egyedülálló módon az Ön panoráma felvétele alapján vizuális tervet készít a fogászati beavatkozásokról, illetve 3D grafikai tervet készít azokról a fogművekről, amelyeket az Ön státuszára alkalmazni lehet!

...mert végül, de nem utolsó sorban, szolgáltatásainkra teljes körű garanciát biztosítunk mindkét rendelőnkben, úgy az akciók keretein belül és azon kívül végzett beavatkozások esetében is. Fogászatunk és fogtechnikánk a legkiválóbb anyagokkal dolgozik, amely az európai unió minden elvárásának eleget tesz olyannyira, hogy a világ legnevesebb fogtechnikai és orvostechnikai alapanyag gyártóitól származnak. Az egész világon ismerik és elismerik ezen termékek minőségét ezt bizonyítja, hogy minden általunk használt anyag CE minősítést kapott. Megemlítenénk néhány céget, melyek termékeit a fogászatban mindenki ismeri: Bego, Bredent, Shera, Weiland, Ceka, Vertex, Noritake, Shofu, Ivoclar, Renfert, Dreve, Candulor Empress.
 

Írjon nekünk!

 © 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter