Natural Dental / Esztétikus fényrekötő tömések

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

  

ESZTÉTIKUS FÉNYREKÖTŐ TÖMÉSEK

Rendelőnkben igénybe veheti teljes körű esztétikai fogászatunkat Budapesten, ahol szeretettel várjuk leendő és már ismert pácienseinket, legyen szó akár gyermekekről, akár felnőttekről.

Az  esztétikai fogászatunkat azon pácienseink számára ajánljuk, akik fogszuvasodással küzdenek, vagy egyéb fogat érő trauma következtében létrejövő fogkárosodás esztétikai, valamint funkcionális helyreállítása a cél. Pácienseinknek elmagyarázzuk, hogy a fogszuvasodás megjelenésének fő oka a nem megfelelő szájhigiéniai szokások alkalmazása szokott lenni. Leggyakrabban a nagyőrlők gödröcskéiben vagy az íny szélén felhalmozódik a lepedék, ami az elhanyagolt szájhigiénia által szuvasodáshoz vezet, és annak mértékétől függ a kezelés bonyolultsága és a fogtömés árának meghatározása is.

Gyerekek esetében a fogszuvasodás gyorsabb lefolyású problémának számít. Gyakran észrevétlen alakul ki, hiszen vizsgálat során a fogzománc épnek tűnik. Ebben az esetben rejtett szuvasodásról beszélünk és a helytelen diagnózis felállítását csakis kiváló minőségű röntgenfelvétel készítésével, valamint alapos kivizsgálás által lehet kivédeni. A hibás fog leggyorsabban történő kezelését ajánljuk, mely által megelőzhető az idegkamra és a foggyökér sérülése, ami már jóval súlyosabb problémának számít, melyek kezelésének költségeit nem fedezik a töméseink árai. Gyermekek számára elérhető klinikáinkon különböző színű, csillogós (úgynevezett Twinky Star) tömés is. Kérje kezelőorvosa tanácsát különleges töméseinkkel kapcsolatban! 
 A Natural Dental esztétikus fogtömései, a fog színével megegyező fényre kötődő tömések, amelyek azonnal terhelhetőek. Megoldást nyújt kisebb vagy közepesen elszuvasodott fogak ellátására.
Klinikáinkon lehetősége van választani Exclusive töméseink vagy a standard (alap) töméseink közül, melyekről bővebb információt kezelőorvosa tud adni. A tömések árairól az Áraink menüpont alatt tájékozódhat!
Az esztétikus tömések, csúcsminőségű kompozit tömésekből készülnek, melyeknek a kopásállósága igen magas. A speciális hullámhosszú fényt kibocsátó polimerizációs lámpa fényére szilárdulnak meg.
 A beépített kompozit alkalmas akár barázdazárásra, tömésre illetve preventív tömésre, de megfelelő megoldásként szolgál fogélek pótlására és fognyaki tömések készítésére is.

Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: Fogtömés Budapest
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter