Vélemények

Németh Alajos

Sajnos előfordul, hogy valamelyik fogunk fájni kezd. Velem is így történt, úgyhogy bejelentkeztem a Natural Dental Fogászatra, hogy véget vessek a fájdalomnak. A vizsgálat során kiderült, hogy nagyobb a baj, mit gondoltam. Nem csak egy fogammal volt gond, hanem mint kiderül sokkal komplexebb kezelést igényelt a fogak helyreállítása. A Natural Dental-nak minden eszköze megvolt ahhoz, hogy teljes egészében feltárja és kezelje a problémámat. A panoráma röntgenfelvétel és a CBCT kimutatta, hogy egy komplex, több lépéses beavatkozás szükséges. Csontpótló műtéttel kezdték a kezelést, majd implantátum beültetés következett. A közel egy évig tartó kezelés a legjobb hangulatban történt. Mindig baráti, szívélyes hangulatban fogadtak és végezték a kezeléseket. Az eredmény fantasztikus lett. Újra merek mosolyogni, és megszűntek a rendszeres fájdalmak. Mindezt a legjobb minőségben, a legnagyobb kényelemben és a legkedvezőbb áron kaptam.
Köszönöm Natural Dental!
Németh Alajos (Bikini együttes)

Kauba Gáborné

Írásban is szeretnék köszönetet mondani Nektek.
Hálásan köszönöm Farkas Tamásnak, Szabó Krisztának és kedves kollegáinak a szuper fogsort! Nagyon boldog vagyok, hogy az első pillanattól kezdve komfort érzetem van! Gyönyörűek a fogak! Jó szívvel ajánlom mindenkinek a Natural Dental Pestet! Még egyszer köszönöm a gyors, precíz és szép munkát, a kedves odafigyelést!
Köszönettel,
Kauba Gáborné
(egy nagyon hálás vendég)

Herdlicska Renáta- Varga Zoltán

Tegnapi napon esett túl férjem egy igen komoly – éber szedációs – beavatkozáson. Hatalmas köszönet az összes résztvevőnek, akik magas szintű tudásukkal támogatták férjem műtétét! Jó érzéssel, pozitív élménnyel hagytuk el a budai Klinikát! Hálával tartozunk a Klinika minden egyes Dolgozójának a példaértékű hozzáállásukért, profi szaktudásukért, igen nagy türelmükért, és
testi-lelki támogatásukért, hisz kimondhatjuk, Mi tényleg “problémás páciensek” voltunk. A legközelebbi beavatkozást a tapasztaltak alapján nyugodt szívvel várjuk! MÉG EGYSZER KÖSZÖNJÜK MUNKÁJUKAT!!!

Metwali Adri

A haller utcai rendelőben voltam ma! Ha lehet így mondani “életem legjobb fogászati ellátása” volt a mai és egyben életmentő is. A recepciós hölgynek külön köszönet, hogy visszahívott, amikor talált nekem egy időpontot. Maga a kezelés is első osztályú volt köszönöm szépen a Dokinak és az asszisztens hölgynek hogy nem kell fájó foggal lefeküdnöm ma este.

Patricia-Francia páciens (2018 január)

Náluk készültek a fix pótlásaim:  hidak a fölső és az alsó állkapocsra.  Az orvosi csapat nagyon profi és bájos. Dr. Bence és a fogtechnikus nagyon hozzáértőek. A jövő megmondja nekem, hogy igazam volt-e, de most nagyon örülök és elégedett vagyok, és nincs ok arra, hogy ez  megváltozzon.  És emellett turista lehettem egy gyönyörű városban. Tehát igen, ajánlom.

Je viens de me faire soigner les dents. Bridges fixes en haut et en bas. L’équipe médicale très professionnelle et charmante. Le Dr Bence tres compétent ainsi que les prothésistes. L’avenir me dira si j’ai eu raison mais à ce jour je suis enchantée et il n’y a pas de raison que ça change. Et en plus on fait du tourisme dans une ville magnifique. Alors oui, je recommande.

 

Judit Judit

Igazán első osztály!

Szabó Magdi

Mindenkinek ajánlom, aki precíz,kedves;barátságos megfizethető babafogászatot keres.

GK Kriszti

Magas szakmai színvonal! A budai rendelőben húzták ki mind a 4 bölcsességfogam (2 kis műtét), és ott mentették meg gyökérkezeléssel 2 beteg fogamat. Szép környezet, profi orvosok, gondoskodó asszisztens és segítőkész recepciósok. Jó szívvel ajánlom!:)

Juhász Péter

Ajánlom mindenkinek  🙂 . Gyors és precíz ellátás, valamint kedves alkalmazottak.