Natural Dental / Rögzített fogpótlások / Préskerámia korona

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

  

PRÉSKERÁMIA KORONA

A préskerámia technológia használatával elsősorban kiemelkedő esztétikai hatást lehet elérni szólókoronák, inlay-ek, onlay-ek , héjak készítésénél.

A préskerámia fémmentes pótlás, amelyek teljesen biokompatibilisek, nem allergizálnak.

A préskerámia alatt lévő csonkot ugyanúgy „vállasan" kell előkészíteni, mint a cirkon kerámia vagy fémkerámia esetében, esztétikája is hasonlóképpen művészi. Ezt a fajta kerámiát nagy nyomáson préselik az égetés során. Préskerámiát már gyökérkezelt fogakra is készíthetünk: takarja az elszíneződött csonkot (bizonyos mértékig), és ugyanolyan esztétikus a magas üvegszál tartalmának köszönhetően. A hagyományos koronáknál és hidaknál a fém váz megakadályozza a fény áteresztését. A préskerámia teljes mértékben igazodik az Ön fogszínéhez, s a fog fényáteresztő képessége is teljes mértékben megőrizhető.

Laboratóriumunk jelenleg a piacon levő préskerámia rendszerek közül a legtökéletesebbet, az Ivoclare cég IPS e.max rendszerét alkalmazza, amelynek egyedülálló tulajdonsága, hogy nemcsak préskerámia alapra, hanem cirkon vázra is ugyanaz a kerámia használható, ezáltal nincs színben és struktúrában különbség, ha két különböző fémmentes pótlás kerül szájban.

Fogtechnikusaink az esztétikai fogászat egyik legmodernebb rendszerével, az IPS e.max-al dolgoznak. A New Yorki Egyetem fogászati tanszékén készült teszteredmények szerint az IPS e.max lítium diszilikát a legerősebb szájba alkalmazott kerámia, amit napjainkig teszteltek.

Préskerámia eljárással inlay, valamint préskerámia héj is készíthető. Az IPS e.max rendszer egyedülálló tulajdonsága, hogy akár csiszolás nélkül is készülhetnek (direkt módszer) nagyon vékony kerámia héjak, amellyel számos szín és esztétikai problémát (pl. diasztémát) lehet orvosolni.


Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: Fogtechnika, kerámia korona
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter