Natural Dental / Fogászat / Natural Dental Pest

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

 NATURAL DENTAL PEST

Fogászat és Fogtechnikai Labor a 9.kerületben.

Fogászati klinikánk 2010.májusában nyitott Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a 9. kerület, Haller utca 23-25 szám alatt, modern zöldövezeti környezetben, kitűnő infrastruktúrával, villamos-, busz- és metrómegálló közvetlen közelében. Könnyen megközelíthető a város bármely részéről. A fogászat szerves része, a már évek óta itt működő Natural Dental fogtechnikai laboratóriumnak.

A laboratórium színvonalát tekintve, Magyarország vezető fogtechnikái között szerepel, az itt készült munkák minősége és a labor felszereltségének tekintetében. Ugyanezt a színvonalat teremtettük meg újonnan nyílt fogászati klinikánkon is. Hisszük és tudjuk, hogy igazán kimagasló fogászati szolgáltatást, csak a két szakma, fogászat és fogtechnika szoros együttműködésével tudunk az Önök számára biztosítani és elkötelezett hívei vagyunk annak az véleménynek, hogy a fogászat és fogtechnika közötti űrt ki kell tölteni, amelynek eszköze a praxislabor: fogászat és fogtechnikai labor egy helyen! Számos példa mutatja hazánkban és világszerte is, hogy a legsikeresebben működő fogászatok praxislaborok is egyben!
A cég tulajdonosai és munkatársai olyan fogorvos és fogtechnikus szakemberek, akik kivétel nélkül hivatásuknak tekintik munkájukat és szoros együttműködéssel dolgoznak együtt, kölcsönösen megtisztelve egymás tudását és tapasztalatait, amire nagyon kevés példa van. A két szakterület egymás mellett élése, gyorsabb, precízebb, pontosabb megoldásokat garantál az Önök számára.Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: fogászat 9.kerület
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter