Natural Dental / Fogtechnika

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

 FOGTECHNIKA

A Natural Dental KFT 1997 óta szerepel a fogtechnikai piacon. Célunk, olyan magas szintű fogtechnikai termékek előállítása, amelynek árképzése közép-, minősége a legfelsőbb kategóriába tartozik, és messzemenőkig eleget tesz a hármas alapszabálynak, amelyek: ESZTÉTIKA, FUNKCIÓ, ANATÓMIA.

NÁLUNK MEGTALÁLHATÓ SZINTE MINDEN, AMI A FOGTECHNIKÁBAN LÉTEZIK!

Cégünkről elmondható, hogy megrendelőink számára a legkorszerűbb technológiák és anyagok teljes tárházát megpróbáljuk elérhetővé tenni. Nem ismerünk lehetetlent! Kérjen bármilyen megoldást! Teljes körű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, amely az egyik legfontosabb előnyünk a piac más szereplőivel szemben. Az állandó, kitűnő minőség a labor dolgozóinak magas fokú technikai felkészültsége és a kiválóan kvalifikált szakmai vezetés révén garantálható. A fogsortól a kombinált munkákon át a fémmentes kerámia megoldásokig minden megtalálható a labor termékei között. Az implantátum típusok nagy számához képest szinte az összes rendszerrel rendelkezünk, és a hosszú évek alatt hatalmas tapasztalatot szereztünk az ilyen jellegű munkák technikai kialakításában.

MI TÉNYLEG HISZÜNK A CSAPATMUNKÁBAN!

A fogművek elkészítése közben, a páciens egyedi igényeit is maximálisan próbáljuk szem előtt tartani! Szakmai tanácsadással, digitális fotókkal, egyedi fogszín választással, individuálisan, az arc karakteréhez illeszkedő formák kialakításával segítjük fogorvosainkat, hogy pácienseink elégedettek legyenek. Nagyon fontosnak tartjuk a párbeszédet a rendelő és a fogtechnika között, azért, hogy a fogművek funkciójában, anatómiájában és esztétikájában a legjobb eredményt érjük el.

A 32 ok közül az elsők közt található, a szakma szeretete. A lelkiismeretes, megbízható munka és partneri viszony a legnagyobb hajtóerő cégünk fejlődésében.

Cég adatatok:

A cég székhelye
2310 Szigetszentmiklós, Ifjúság út 3.

A cég fióktelepe(i)

1096 Budapest, Haller utca 23-25. fszt. em. D/2.ü.h
2335 Taksony, Fő út 11
6760 Kistelek, Tisza utca 20
1111 Budapest, Budafoki út 14. III. em. 2.
 

Fogtechnikai munkáink

  • Fémkerámia pótlások
  • Implantátumos munkák
  • Cad-cam technológia
  • 3D nyomtatás
  • Fémmentes pótlások
  • Kombinált munkák
  • Galván technika
  • Fogsorok

 

www.naturaldentallabor.hu

 

Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: fogtechnika 9.kerület
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter