Natural Dental / Megelőző kezelések / Paradontológia / Fognyaki érzékenység kezelése Bifluoriddal

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

 FOGNYAKI ÉRZÉKENYSÉG KEZELÉSE BIFLUORIDDAL

Fognyaki érzékenység kialakulásának oka a visszahúzódó íny, mely hatására fognyaki cement és/ vagy dentin érzékenység alakul ki.

Az érzékenység mértéke egyénenként változó, így van, akinél már kismértékű ínysorvadás is minden napos problémát jelent, és vannak olyanok, akiknél jelentős mértékű ínyvisszahúzódás is, csak esetenkénti érzékenységet okoz.


Egy epidemiológiai vizsgálat adatai szerint, minden negyedik ember szenved fogérzékenységben, ami leggyakrabban hideg vagy meleg, illetve érintés által mutatkozik meg. A Bifluoriddal történő kezelés során először megtisztítjuk és nyálmentesítjük az érzékeny fognyakat, majd beecseteljük színtelen fluorid lakkal. A felhasznált anyag kálcium-fluorid és nátrium-fluorid elegyét tartalmazza, ami védőréteget képez az egész fogon, és a leszárítását követően megóvja azt a külső ingerektől.

A kezelés érzékenységtől függően többször is megismételhető, de a szakorvos gyakran ajánl valamilyen fogkrémet vagy gélt otthoni használat céljából, ami elősegíti a Bifluorid hatását.

Írjon nekünk!

 © 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter