Natural Dental / Fogfehérítés / A NITE WHITE otthoni sínes fogfehérítő rendszer

AKCIÓK!
 

Írjon nekünk!

  

A NITE WHITE OTTHONI SÍNES FOGFEHÉRÍTŐ RENDSZER

A NITE WHITE otthoni sínes fogfehérítő rendszer abban az esetben a legideálisabb megoldás, ha éjszakai pihenés közben szeretne valaki káprázatosan fehér fogszínt elérni. Ez egy olyan új fogfehérítési módszer, amely kényelmesen és hatékonyan fehéríti fogait akkor is, ha napközben a páciens nem szeretne ezzel időt tölteni. A hatóanyag függvényében használható napi 1- 8 órán át. A teljes kezelés átlagos időtartama 9 nap. Jelenleg ez a legkedveltebb eljárás, hiszen energia-, idő- és költséghatékony.    

A NITE WHITE® ACP az első olyan otthoni fogfehérítő rendszer, amelyben amorf kalcium foszfát, káliumnitrát és fluorid található, így az érzékenység elkerülhető és a fogak fehérebbek lesznek, mint valaha. A NITE WHITE® ACP újjáépíti a fogzománcot, miközben ellenállóvá teszi a szuvasodással szemben. Hatását klinikai kutatások bizonyítják. Nincs ennél hatásosabb otthoni fogfehérítő rendszer. A páciens kezelési szükségleteinek megfelelően különféle kiszerelésekben kapható.

Az esetek nagy részében már az első használatot követően látható a fog világosodása, de a tökéletes eredmény egy teljes kezelés elvégzését követően érhető el, melynek hossza a fogszíntől és a kívánt árnyalattól függően körülbelül 10 nap.

A kezelés után a fogak mindig fehérebbek lesznek, mint voltak, de az eredmény tartóssága függ az életmódtól. Amennyiben a páciens naponta többször fogyaszt kávét, vagy intenzíven dohányzik, abban az esetben javasolt az évente 1-2 alkalommal elvégzett színfenntartó kezelés, mely időtartama csupán egy-két nap.

 

Írjon nekünk!

 Szolgáltatásaink közül: Fogászat Budapest
© 2014 Natural Dental
weboldal: Art Jupiter